+31 88 7 99 11 00 24/7 bereikbaar

Reizen vs. vakantie: Hoe ik mijn werk blijf uitbesteden terwijl ik de wereld verken

Vandaag wil ik met jullie praten over een onderwerp dat me nauw aan het hart ligt: reizen versus vakantie. Als veelzijdige ondernemer heb ik altijd een drukke agenda en een passie voor reizen. Ik heb al mijn reisschema voor 2024 klaarliggen, met avonturen die me van Afrika naar Europa en zelfs Amerika leiden. Maar wanneer mensen me vragen of ik weer op vakantie ga, luidt mijn antwoord steevast: “Nee, ik ga niet op vakantie – ik reis.”

Reizen VS vakantie

Nu, laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een ontspannende vakantie? Een verblijf in een 5-sterren resort waar je aan het zwembad kunt liggen en helemaal niets hoeft te doen klinkt geweldig. En laten we de buffetten niet vergeten waar je onbeperkt van kunt genieten – perfect voor quality time met het gezin gedurende zo’n 10 dagen. Maar voor mij is reizen meer dan alleen maar relaxen en achterover leunen.

Reizen betekent voor mij de wereld zien en tegelijkertijd werken. Het is een kans om te observeren hoe ze in andere landen mijn vakgebied aanpakken, om mensen te ontmoeten en met hen ideeën uit te wisselen. En dat alles zonder luxueuze voorzieningen – mijn reizen gaan terug naar de basis. Ik woon bij de locals, leer van hen en pas me aan hun manier van leven aan. Dat is voor mij wat reizen écht betekent.

‘Mijn laptop zit altijd in mijn tas’

Sommige mensen vragen zich af hoe ik in hemelsnaam mijn werk kan blijven uitbesteden terwijl ik de wereld verken. Nou, laat me je vertellen dat mijn laptop altijd in mijn tas zit, klaar om te worden gebruikt wanneer dat nodig is. En natuurlijk zorg ik ervoor dat ik een enorme databundel heb, want de zakelijke wereld draait altijd door – waar ik ook ben.

Voor mij is reizen meer dan alleen ontspannen. Het is een kans om te netwerken, nieuwe ideeën op te doen en mijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Terwijl ik geniet van de prachtige natuur en soms de gezelligheid van co-living ervaar, houd ik mijn business draaiende. Mijn laptop en een dikke databundel zijn mijn trouwe reisgenoten. Ze laten me toe om te werken waar en wanneer ik maar wil.

Ik zie mezelf niet als een toerist, maar als een ontdekkingsreiziger in de wereld van het zakenleven. Van lokale markten in kleine dorpjes tot zakencentra in grote steden, elke plek biedt nieuwe perspectieven en kansen. Deze reizen hebben me geleerd om flexibel, aanpasbaar en open-minded te zijn. Ze hebben me ook laten zien dat succes niet alleen draait om wat je kent, maar ook om wie je kent.

Servicekantoor speciaal voor coaches

Dus nu vraag je je waarschijnlijk af: hoe doe ik dat precies? Hoe slaag ik erin mijn werk uit te besteden terwijl ik geniet van mijn reizen? Nou, ik heb een fantastische oplossing voor coaches onder ons. Ik heb namelijk een basis gecreëerd waar je je praktijk kunt draaien terwijl je in Nederland bent. Met een servicekantoor speciaal voor coaches kun je het hele jaar door een vestigingsadres hebben tegen een vaste lage prijs. We scannen zelfs je post in, zodat je deze gewoon kunt doornemen tijdens een van je backpack avonturen. En als je dan toch in Nederland bent, kun je voor een appel en een ei per uur, per dagdeel of per dag gebruikmaken van een coachkamer. Klinkt goed, toch?

Dus als jij ook wilt ontdekken hoe ik mijn zakelijke leven combineer met het verkennen van de wereld, ga dan snel naar www.flex4coaching.nl en neem contact met me op. De avonturen wachten ook op jou!

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 12 maart 2024